Pompe si grupuri de pompare

Biral_Logo_color-300x80Pompele Biral sunt fabricate in Elvetia. In orice domeniu de activitate este nevoie de pompe si grupuri de pompare pentru circulatia apei. Fie ca e vorba de incalzire sau racire pentru spatii locative, comerciale, bussines sau depozitare pompele Biral se detaseaza ca fiind robuste, avand un design avangardist si eficiente energetic. Aceste pompe au fost proiectate si construite de o echipa dedicata de profesionisti de la BIRAL AG din Elvetia care si-a propus sa execute cele mai bune pompe care exista.

Pompele eficiente energetic tip A sau Modul A conduc la economii de energie  de pana la 40%.

Catalog grupuri de pompare PDF Catalog general pompe PDF

Pompe standard – Cele mici au 3 trepte diferite de turatie, iar cele mari au o singura treapta de turatie,  si  pompa se alege in functie de punctul de functionare dorit, utilizand programul  de selectie online pus la pus  de Biral-Elvetia.

Inline pomps Biral PDF

Pompe electronice – Sunt pompe cu turatie variabila, cu convertizor de frecventa, au puncte de functionare multiple si se autoregleaza atunci cand conditiile instalatiei (debit si inaltime de pompare) se modifica. Eficienta lor energetica produce in timp economii mari de energie electrica.

Pompe Biral de inalta eficienta PDF

Pompe de ridicare a presiunii – Aceste pompe au etaje multiple cu care cresc presiunea apei in instalatii de alimentare cu apa, hidranti interiori si exteriori, sprinklere, etc. Datorita  constructiei lor , acestea realizeaza presiunile cele mai mari in instalatii si sunt cele mai folosite in grupurile de pompare. Constructia lor poate fi atat orizontala ( pentru pompe mici ) , cat si verticala ( pentru pompe mari).

Pompe centrifugale orizontale multietajate PDF Pompe centrifugale de înaltă presiune PDF

Pompe pentru drenaj si ape uzate – Acumularea de ape pluviale  sau ape scurse accidental se rezolva utilizand pompele de drenaj care au rolul de a repompa apele scurse in base si recipienti inapoi in reteaua de canalizare.

Pompele de ape uzate sunt echipate adesea cu tocator, cu protectie pentru fibre lungi, si se monteaza in cascada cu cu tablou electric, plutitori si alte echipamente specifice. Acestea stau imersate in bazine de acumulare si repompeaza apele uzate in canalizarea existenta.

Pompe pentru eliminarea apei reziduale PDF
Manual de utilizare statii de pompare ape uzate PDF
Pompe Biral drenaj tip Birox PDF

Tancuri cu pompe biral unibox PDF

Pompe submersibile de put – Aceste pompe de constructie multietajata avand in general dimensiunea de 4” si 6” se aleg in functie de debitul putului si de adancimea la care ele se scufunda. Se alimenteaza electric cu cabluri speciale pentru apa potabila si sunt comandate de tablouri electrice care au si rolul de a le proteja.

Pompe submersibile de put PDF

Pompe centrifuge – Sunt pompe care pot vehicula fluide cu diverse vascozitati, au debite de la foarte mici pana la debite uriase, cum sunt cele de canale de distanta sau irigatii.

Pompe centrifuge cuplate elestic PDF
Pompe centrifuge monobloc PDF

Pompe centrifuge multietajate pentru ridicarea presiunii PDF

Selector de pompe – Selectorul online Biral, in limba romana, ne ofera toate datele tehnice ale pompelor pe care le cautam cum ar fi:

  • Puncte de functionare;
  • Dimensiuni si greutate;
  • Date despre motorul electric
  • Indicatii de montaj si P.I.F.;
  • Indicatii si recomandari pentru domeniul de utilizare.
Mai jos puteti gasiti selectorul de pompe Biral:
Program selector pompe